Pravna obvestila

Vse vsebine, objavljene na ne-srecni-konci.si, so last družbe Čertanec d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja Čertanec d.o.o. se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. Družbo Čertanec d.o.o. ni odgovorna za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani ne-srecni-konci.si, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Čertanec d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani ne-srecni-konci.si.

Spletna stran ne-srecni-konci.si za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Piškotki

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi,
  • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani,
  • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …).

Piškotki spletnega mesta ne-srecni-konci.si

Ime piškotkaNamenTrajanje piškotkaPodjetje
_gaUporablja se za razlikovanje uporabnikov2 letiGoogle Inc.
_gidUporablja se za razlikovanje uporabnikov24 urGoogle Inc.
_gatUporablja se za razlikovanje uporabnikov10 minutGoogle Inc.
viewed_cookie_policyUporablja se za hranjenje informacije o tem, ali je obiskovalec videl obvestilo o piškotkih1 letoČertanec d.o.o.