Image

dr. Ana Čertanec

(NE)SREČNI KONCI

Priročnik za soočanje z življenjem po razhodu in pri iskanju novih priložnosti v življenju

Iz vsebine

 

Odlomek iz knjige

__

Oh, ta privlačnost! Kako preprostejše bi bilo, če bi živeli v svetu, kjer privlačnost ne bi igrala vloge. V svetu, kjer je za ljubezen dovolj, da imata dve osebi podobne interese in želje. V svetu, kjer se lahko namenoma zaljubimo v osebo, ki je prava za nas. Vendar je ravno privlačnost tista, ki nam požene kri po žilah in zaradi nje naše srce vztrepeta.

Zamislimo si, da zagledamo nam neznano osebo. V nas vzbudi radovednost. Ne moremo odmakniti oči od nje. Sramežljivo se spogledamo in umaknemo pogled. Radovednost nas premami in pogledamo ponovno. Nasmehnemo se. Čutimo, da se nekaj dogaja z nami. Naše srce razbija od navdušenja. Adrenalin na polno.

Neizbežno dejstvo je, da obstajajo osebe, ki nas privlačijo, in osebe, ki nas žal ne. Čeprav si še tako želimo, da bi nas. Ker vidimo, da bi bila oseba karakterno prava za nas, ampak kaj, ko ne čutimo te privlačnosti.

____

 

O avtorici

– dr. Ana Čertanec

Dr. Ana Čertanec je diplomirala na Pravni fakulteti in Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in doktorirala iz prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Poučuje na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer s študenti deli svojo strast do prava. V življenju vedno išče nove izzive in knjiga pred vami je eden izmed njih. Zanjo se je odločila, ker je začutila, da bi lahko s svojimi izkušnjami na področju partnerskih odnosov marsikomu olajšala eno izmed najtežjih obdobij v življenju.
Image
 

dr. Ana Čertanec

(NE)SREČNI KONCI

Priročnik za soočanje z življenjem po razhodu in pri iskanju novih priložnosti v življenju.

Naročilo knjige